1 Recenzii SKU: b858

110/220V Big Boss Swirlio Automată Fructe Congelate Desert Masina de inghetata de Fructe Mașină Filtru de Milkshake Mașină UE/AU/UK/US

In stoc


Dimensiunile produsului: 10 x 5 x 13.6 cm; 3.5 kg Greutate de Transport maritim: 4.4 kg (Vezi ratele de transport maritim și de politici) Nu mai arunca fructe plus! Congela-l și rotiți-l într-un sănătos desert înghețat. Șeful cel Mare Swirlio face fructe preferate într-o moale servi desert înghețat în câteva secunde! Coaja, se taie și se congela fructe abilitati de Operare: Pune fructele în frigider pentru mai mult de 16 ore, și este cel mai bine atunci când fructul este de congelare. Pune fructele în mașină pâlnie,și apoi apăsați-l cu apăsarea tijei ușor.Când t a de inghetata de fructe ieși din mașină, de a folosi recipientul pentru a prinde.Cel mai bun este de a utiliza tot felul de fructe,de exemplu,doar punerea pepene verde, nu va fi prea mult în apă înghețată.Și acesta este, de asemenea, util pentru a forma.Cel mai bun este de a pune o varietate de fructe si oreo, ciocolata, sau alte lipicios prenume pentru formarea mai ușoară. În cele din urmă, cu lingura de inghetata, o lingura usor, cu pâine, ouă, fructe Koly tub de pescuit, mai mult de 100 de delicios cu Pro DIY, vino și du-te! [Metoda de curatare] aparatul trebuie să fie șters ușor cu excepția bateriei, și celelalte părți pot fi spălate. Nu utilizați un port instrument ca o bilă de oțel pentru a-l curat!

RON172.72 RON181.81

Distribuiti

Fructe Congelate Desert, Big Boss Swirlio, Masina De Inghetata Maker, Ieftine Fructe Congelate Desert, De înaltă Calitate Big Boss Swirlio, China Masina De Inghetata Maker Furnizori.

Capacitate <500ml
certificare 3C
Numărul De Model ws12
culoare Alb, Negru, Rosu, Violet
Putere (W) 151-200W
Tip Alte
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 34cm x 34cm x 34cm (13.39in x 13.39in x 13.39in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Cauta