2 Recenzii SKU: b175

2.1-3.0 mm carbura de tungsten Pcb pic 10BUC prelucrarea lemnului metal router CNC fier de aluminiu instrumente de foraj mini masina de gravat

In stoc


Nume produs: Carbură de Miniatură de Foraj (Tungsten din oțel), cu duritate mare, rezistență ridicată la uzură, de înaltă rezistență, anti-îndoire, anti-rupere și alte caracteristici, specificații complete. Gama de prelucrare: pentru plăci de circuit, electronice, SMT, de mucegai, de prelucrare a metalelor, de comunicații și alte industrii, Material: Lama pentru importul de carbură (tungsten din oțel) serie de burghie de sarcini Numele Produsului Carbură Miniatură Burghiu gama de Prelucrare: pentru plăci de circuit, electronice, SMT, de mucegai, de prelucrare a metalelor, de comunicații și alte industrii. Material: Lama pentru importul de carbură (tungsten din oțel) serie de burghie Caracteristici: 100% nou, de înaltă calitate. Caracteristicile produsului; 1; Burghiu chip spațiu este mare: Cip rezistență este mic. Cip îndepărtarea buna. De foraj mici de căldură. Reduce foraj. 2; superioare de tăiere margine de claritate; ca urmare a utilizării de nanotehnologie și avansată tehnologie de slefuire. Burghiu de tăiere margine mai ascuțită decât înainte. Poate reduce forța de tăiere. Reduce rata de rupt de foraj. Îmbunătăți peretele găurii de calitate. 3, instrumentul de proiectare bazate pe cererea clientului burghiul este bogat într-o varietate pentru a satisface diferite cerințe de aplicare burghiul toți parametrii, cum ar fi de bază de foraj grosime, burghiu de bază conică, etc., au fost atent proiectate, efectul este evident. 4, marginea De taiere este strict simetrice: este bine pentru tăiere eficientă.

RON26.51 RON40.18

Distribuiti

Aluminiu Burghiu, Pcb Pic, Carbură De Pcb, Ieftine Aluminiu Burghiu, De înaltă Calitate Pcb Pic, China Carbură De Pcb Furnizori.

BitDiameter de PCB Bits
Caracteristiciportabil excelent pcb foraj
pentru3D printuse pentru 1
Numărul De Model 2.1-3.0 mm
Shank Forma 3175mm
Placă de circuit imprimat PCB NC foraj Carbură De Bijuterii
Carbură de UtilizarePCB de Foraj
PCB exercițiu gravură înlocui mari CNC ma carbură de micro burghie instrument
PCB CNC de foraj instrument de putere Wolfram aliaj de otel CNC router instrument
Aliaj CNC Router Instrument PCB burghiu de oțel de tungsten sculptură
Utilizarea PCB Foraj
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Material Carbură De Tungsten
Tip Centrul De Burghiu
Nume De Brand HANGXIN
Lungime38MM
Lungimea Totală 38mm
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 9cm x 6cm x 2cm (3.54in x 2.36in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.042kg (0.09lb.)
Cauta