1 Recenzii SKU: b655

2 buc 6 Stil în 1 Machiaj de Pisica de Coadă de Pește cu Aripi Duble Dermatograf Stencil Kit Model pentru Sprancene Șablon Fard un Card de Paupiere

In stoc


6 stil în 1 machiaj dermatograf ,fard de pleoape stencil 2packs Caracteristică: Acest șablon are 2 dimensiuni diferite pisica dermatograf șabloane, puteți avea diferite pisica outlook cu acest instrument. Ușor de utilizat pentru a crea un frumos contur. De asemenea, vom adăuga dublu aripa stencil, coadă de pește stencil, extravagante cat stencil în ea. Puteți schimba machiajul de zi cu zi cu ușurință. Atunci când o ai , va fi mai ușor pentru a picta cat stil, un client a spus că este cam mare pentru ochi , dar ai putea regla stencil poziție , ai putea muta în sus sau mutare în jos , apoi stencil-ar putea potrivi pentru poziția ochilor . ------------------------------------------------------------------------------------------ Avem mai multe dimensiuni de stencil în magazin .Vă rugăm să le găsi și de a alege dimensiunea de care aveți nevoie :

RON7.04 RON8.00

Distribuiti

Matrita Kit, Dermatograf Stencil Kit, Winged Eyeliner Stencil, Ieftine Stencil Kit, De înaltă Calitate Dermatograf Stencil Kit, China Winged Eyeliner Stencil Furnizori.

Cantitatea 2packs
Produs fruntea ochi stencil
Numărul De Model Spranceana Șabloane
Dimensiune 11.5*13.0cm
Tip De Element Spranceana Șabloane
Material Plastic ABS
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 1cm (4.72in x 4.72in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Cauta