0 Recenzii SKU: b1233

2018 4buc 6 inch (150mm) Polizare de Lustruire Burete Tampoane Kit Pentru Masina de Lustruit Buffer JUL4_25

In stoc


100% de brand nou și de înaltă calitate în mod individual lustruit utilizarea directă cu lustruire lichide (pastă, de pudră), utilizate în combinație cu suprafața de lustruit pentru a realiza o mai bună efect de lustruire polishing înainte de procedura poate ocupa de urme ușor de a înlocui pad Negru utilizat pentru a elimina vârtej, ușoară până la moderată holograma, pete de apă și de lumină defect în vopsea. Portocaliu-pad-ul folosit pentru a elimina grele zgârieturi și defecte de vopsea. Costum pentru plat clar de acoperire pentru finshing polishing pad Galben pentru a aplica o ceara sau glazura. Ea nu are capacitatea de tăiere. Albastru mat oferă o ușoară capacitatea de tăiere, se poate aduce vopsea la un plin de stralucire si de pregatire a stratului protector de ceara sau o glazura

Caietul de sarcini: Material: burete Culoare: negru & portocaliu & albastru& galben Pentru masina de lustruit Burete pad: 6" Dimensiune: 6" (150mm)

Cantitate: 4 buc

Notă a se Agita bine înainte de lustruire agent vigoare, în scopul de a menține un efect bun. toate lustruire discuri ar trebui să fie curățate înainte de utilizare, netedă, pentru a se asigura că nu rezidual în particule. După utilizare, acestea ar trebui să fie imediat curățate, uscate la umbra. operațiunea trebuie să fie exploatate în interior și pentru a evita care se încadrează nisip, vopsea provoca zgârieturi. Atunci când se utilizează mașină de șlefuit, ar trebui să evite ședere prelungită în organism de poziție unghiulară, astfel încât să nu pentru a arunca vopsea expuse Notă utilizarea în siguranță a abrazive de șlefuit.

Vă rugăm să permiteți-1-2mm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă rugăm să înțelegeți, vă Mulțumesc! Pachetul include: 4 x Burete pad-urilor

RON14.56 RON17.98

Distribuiti

Burete Burete, Kit Pentru Masina, Kit Pentru Masina De Polisat, Ieftine Burete Burete, De înaltă Calitate, Kit Pentru Masina, China Kit Pentru Masina De Polisat Furnizori.

Dimensiune 6" (150mm)
Tip De Element Cosmetice Puf
Cantitatea 4 buc
Numărul De Model Cosmetice Puf
Nume De Brand YAS
Material Burete
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Cauta