2 Recenzii SKU: b680

2018 NOUĂ Casă Simplă Capacitate Mare de Stocare raft de Pantofi Praf Multistrat Poliță glisantă Pantofi de Pânză Organizator Pantofi Cabinet 7 sau 9 Straturi

In stoc


2018 NOUĂ Casă Simplă Capacitate Mare de Stocare raft de Pantofi Praf Multistrat Poliță glisantă Pantofi de Pânză Organizator Pantofi Cabinet 7 sau 9 Straturi Caracteristici Acest Raft de Pantofi 100% nou și de înaltă calitate; Stratul de acoperire poate preveni praful de pe pantofi toamna; Ușor de curățat și rezistent; husa poate fi rezistent la praf si rezistent la apa; e pentru a deschide și închide; rafturi se va potrivi în orice dormitor sau dressing și o perfectă unitate de afișare pentru pantofi mici magazine și buticuri. Pachet 1 x Pantof Cabinet Rack Stand Notă: Toate dimensiunile acestui produs sunt pur manuală de măsurare. Există o anumită eroare.

RON67.53 RON112.58

Distribuiti

Rafturi, Dulapuri, Rafturi De Depozitare Dulapuri, Multistrat Raft, Ieftine, Rafturi, Dulapuri, De înaltă Calitate, Rafturi De Depozitare Dulapuri, China Multistrat Raft Furnizori.

Nr. de Niveluri Cinci Straturi și mai Sus
Tip De Instalare Tipul De Podea
Din Oțel Inoxidabil Mobilier Camera De Zi
Material Metal
Avansate rezistent la apa Rolling shutter door
Numărul De Model 514
Tip De Metal Fier
Clasificarea Non-pliere Rack
Nume De Brand MYSTICA
DIY Mobilier Acasă
Caracteristică Eco-Friendly
Utilizarea Pantofi
Tip Rafturi Baie
Aplicabile Spațiu camera de zi
roșu, roz, ciocolata, gri Inchis culoare kaki Non-țesute Oxford pânză
Dimensiunea Pachetului 65cm x 20cm x 10cm (25.59in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Cauta