0 Recenzii SKU: b207

3pcs(5.0 cm,3.8 cm,2,5 cm) forma de cerc craft punch set Pumn Ambarcațiuni Scrapbooking școală Hârtie Puncher eva pumn gaura transport gratuit

In stoc


3pcs(5.0 cm,3.8 cm,2,5 cm) forma de cerc craft punch set Pumn Ambarcațiuni Scrapbooking școală Hârtie Puncher eva pumn gaura transport gratuit

Nume: 3pcs forma rotunda ambarcațiunile de pumni set (eva spuma de pumn)

Dimensiuni: 1 buc iese forma size3.8 cm, 1 buc iese dimensiunea forma 5.0 cm,1 buc iese formă, dimensiune 2.5 cm

pachet: 1 buc/card

taie diametru: 3.8 cm+5.0 cm+2.5 cm a crea propriile felicitări, plicuri, etichete și marcaje. Perfect pentru Carduri de Fotografii și Proiecte de Artizanat. Distractiv și Ușor de Utilizat cadouri frumoase pentru copii și prietenii Aplicate Pentru Telefonul Mobil Decor, Decor Acasă pentru hârtie cu greutate de 250 - 350g și eva fo Rețineți că de culoare aleatorii, modele pot fi selectate, culoarea nu este selectată.

Pentru EVA grosime 1mm-4mm

A crea propriile felicitări, plicuri, etichete și marcaje.

Distractiv și Ușor de Utilizat

Ce este ambarcațiuni de hârtie pumni?

este o formă de hârtie puncher; foarte bune jucării creative/cadouri pentru copii;

cel mai bun instrument pentru opera de arta, de artizanat lucrate manual.album de proiect, felicitări, invitații,fotografii,scrisori...

cu ambarcațiuni puncher,puteți crea orice vrei tu... Cum să utilizați frontieră perforatoare de hârtie? · selectați modelul care vă place, și de a introduce hârtia în puncher

· Apăsați puncher

· Elimina puncher, și veți vedea răpăit pe hârtie

Ce se poate face cu ambarcațiuni puncher?

este o jucărie foarte bun pentru copii, un necesar pentru manual diy meșteșug, de exemplu, felicitări, albume etc.

Vezi exemple

1) Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin FedEx sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI . Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !

Pentru clienții ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !

Pentru Brazilia/Argentina/Chile clienții , dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CUIT, CPF sau CNPJ ). Fără ea, Vamale va returna bunurile în China .

2) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări îndepărtate); Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.

3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

4) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

5) durata de timp de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia de întârziere, în special în timpul sezonului de vacanta.

6) Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna pentru tine.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3) va Vom returna integral plata la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la BestsellerUniversal.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

RON118.46 RON162.26

Distribuiti

Punch Set, Pumn De Artizanat, Punch, Ieftine Pumn Set, De înaltă Calitate Pumn De Artizanat, China Pumn Pumn Furnizori.

Material ABS + aliaj de plastic
Numărul De Model 3pcs
Tip De Unitate mulțime (3 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Cauta