0 Recenzii SKU: b494

50Ps 8mm, Gaura Auto Fixare Clipuri Nylon Trim Boot Nituri de Tip Push Clip Universal Automobile de Styling Auto Aripa Interioara Camion Kit

In stoc


50Ps Auto de Fixare Cleme de 8mm, Gaura Nylon Trim Boot Nituri de Tip Push Clip Universal Automobile de Styling Auto Aripa Interioara Camion Kit

100% De Brand Nou. Aceste nit de fixare sunt realizate din material plastic, potrivit pentru uz auto. Masina accesoriu bun, frecvent utilizate pentru montaj praguri laterale, barele de protecție și alte ornamente. Aceste clipuri sunt potrivite pentru care deține ferm nimic într-un acces de 8mm diametru gaura. Ele pot fi utilizate la autobuze, trenuri, avioane, camioane, autoturisme. Se potrivesc Gaura Dimensiune:8mm/0.3". Lungimea tijei: 18mm/0.70". Cap diametru: 20mm/0.78". Lungime totală: 20mm/0.78". Material: Nailon.

Pachetul inclus:

Trim Boot Nituri Împinge Clipuri X 50 Buc/Pachet

Nota: FARA Cutie de vânzare cu Amănuntul. Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la BestsellerUniversal.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe BestsellerUniversal.news!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

RON13.11 RON15.61

Distribuiti

Auto Fixare & Clip, Auto Ieftine Fixare & Clip, 50Ps 8mm, Gaura Auto Fixare Clipuri Nylon Trim Boot Nituri De Tip Push Clip Universal Automobile De Styling Auto Aripa Interioara Camion Kit.

Înălțime Element 0inch
Tip De Material Nailon
Tip De Element Fixare & Clip
Nume De Brand mtsooning
Lățime Produs 0inch
Element De Lungime 0inch
Articol Greutate 0.050kg
Extern De Certificare De Testare CC
Numele Modelului Se potrivesc de 8mm, Gaura
Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 17cm x 12cm x 5cm (6.69in x 4.72in x 1.97in)
Cauta