4 Recenzii SKU: b45

6 Foi/lot Masina de Sunet de Izolare Izolare Izolare Termică 10mm Spumă Fibre de Sticlă Auto Interioare Accesorii Acustică izolare Fonică

In stoc


Descriere produs: Acest ușor pentru a instala masina de izolare fonica spuma este ideal pentru acoperisuri, usi, pasajele rotilor, pornire și de a tabletei aplicații. Odata montat acest produs va îmbunătăți calitatea plimbare în vehicul prin reducerea zgomotului motorului, anvelope văita, zgomotul de rulare, zgomotul produs de vânt și va îmbunătăți în mod semnificativ ansamblu de vehicule rafinament și calitate a sunetului. Precum și de a îmbunătăți vehiculul acustica această înaltă performanță spuma cu celule inchise se va asigura vehiculul dumneavoastră rămâne mai rece în timpul verii și cald în timpul iernii, ceea ce face călătoria mai confortabilă. De înaltă calitate adeziv susținută negru cu celule închise din spumă de izolare Ridicat de reducere a zgomotului și proprietăți de izolare termică Utilizate de către producătorii de vehicule de lux Excelent pentru etanșare împotriva apei și a aerului pătrunderea Extrem de compresibile spumă cu celule închise formulare Ușor "se taie, se curata si aplica" montaj rezistente la Apa,Ignifug Dimensiuni Produs: Dimensiune: 50cm x 30cm (6 Foi) Zona: 0.9 m⊃2; (9.6 ft⊃2;) Nominală Grosime: 10mm Tipic de Stabilitate la Temperatură: -40°C la +100°C Aplicatii: Izolarea fonică și izolare termică cu spumă pentru utilizare în vehicule interior și exterior. Potrivit pentru izolarea următoarele aplicații: Boot, arc de roată, panourile de caroserie, podea, sub scaun, podea, interior perete despărțitor. De asemenea, ideal pentru etanșarea împotriva aerului și pătrunderea apei, precum și anti-squeak aplicații. Pachetul include: 50cm x 30cm (6 Foi)

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

RON81.17 RON87.28

Distribuiti

Izolare Termică Foaie, Foaie De Căldură, Izolate Fonic Foaie, Ieftine Izolare Termică Foaie, De înaltă Calitate, Foaie De Căldură, China Izolate Fonic Foaie De Furnizori.

Material Folie De Aluminiu
Nume De Brand EE suport
Plasarea Portiera,Capota,Șasiu,Portbagaj
Tip Izolare Fonica Foaie
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 50cm x 30cm x 10cm (19.69in x 11.81in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Cauta