1 Recenzii SKU: b480

8.5*16cm 400buc/ Lot Alb / Clar Sine Sigiliul cu Fermoar de Plastic, Pungi de Depozitare Cu Hang Gaura 3.34"x6.29" Fermoar De Blocare Zip Pungi

In stoc


În afara Dimensiune: 8.5*16cm, 3.34"x6.29" în Interiorul Dimensiune: 7.5*13cm, 2.95"x5.11" rezistent la apa, re-sigilabile, pot fi utilizate de peste si peste din nou. Perfect pentru a face bijuterii, artizanat, costume, produse Electronice & accesorii etc pungă în care este ușor de închis și de reciclare Material: de Înaltă calitate, transparente PP(Propenă Polimer) Culoare: Front este clar, Spatele este alb

Dacă ai nevoie de o altă dimensiune, vă Rugăm să faceți clic pe link-ul:

Transport:

1. Toate comenzile vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare ca pe o promisiune.

2. Vă rugăm să asigurați-vă corectă-de A adresa este introdusă înainte de check-out. Odată ce plata este finalizată, este posibil să nu fi capabil de a schimba adresa de livrare. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.

Se întoarce:

1. Am pus cumpărător de satisfacție, la o prioritate de top. Dacă nu ești mulțumit de achizițiile dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau de restituire elementul preț total mai puțin de Transport maritim și de Manipulare (S&H) taxele în termen de 30 de zile de la achiziții.

2. Pentru orice Schimb, de Restituire sau de Schimb, elementul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia, ambalajul si toate accesoriile sau cadouri.

3. Vă rugăm să permită până la 7 zile lucrătoare pentru a se întoarce pentru a fi prelucrate.

4. Transport maritim și de Manipulare (S&H) tarifele nu sunt rambursabile.

RON104.58

Distribuiti

Pungă De Plastic Cleme, Geanta Din Plastic, Fluier Din Plastic, Ieftine Sac De Plastic Cleme, De înaltă Calitate, Geanta Plastic, China Plastic Fluier Furnizori.

Tip Saci De Depozitare
Nume De Brand PABCK
Produs sac de depozitare
Utilizarea Cheltuieli diverse
Caietul de sarcini 8.5*16cm
Clasificarea Set
Plastic Tip PP
Model Plat Tip
Capacitate 200ml
Caracteristică Eco-Friendly
Aplicabile Spațiu camera de zi
Forma Sac De Compresie De Tip
Grosime 8 firul
Numărul De Model 8.5*16cm
Material Plastic
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate mult (400 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 9cm x 16cm x 7cm (3.54in x 6.30in x 2.76in)
Cauta