0 Recenzii SKU: b860

Acehmks Aliaj de Aluminiu Snap Portabil în aer liber, Hamac de Gradina Camping Sport Călătorie Acasă grădină Stea Pat Dublu Persoană de petrecere a timpului Liber

In stoc


Acehmks Aliaj de Aluminiu Snap Portabil în aer liber, Hamac de Gradina Camping Sport Călătorie Acasă grădină Stea Pat Dublu Persoană de petrecere a timpului Liber Portabil Pliant Parasuta Nailon Camping Hamac Dublu Brand Acehmks Număr Articol HDI9ROPE Total Pachet Dublu de Pliere Hamacul*1+Copac Curele*2+ Carabiniere*2 Hamac Deschide Dimensiunea 300X200 CM / 118"X79" Hamac Pliabil Dimensiune 23X13 CM /9"X5" Copac Frânghie cu o Lungime de 300 CM X2pcs; 118" X2pcs Total Greutate 0.9 KG Capacitate de Încărcare de 250 KG / 550 KG Opțiuni de Culoare Albastru Regal+Albastru; Rosu+Gri Inchis; Camel+Verde Inchis, Portocaliu+Gri Caracteristică Cu Pliere Husa, Usor, Portabil, Ușor de configurat, Puternic și în condiții de Siguranță; AZO Gratuit, AJUNGE la test. Eco-Friendly Material 210T Parasuta Nailon, Carabiniere de Oțel, Nailon Puternic Curele de Utilizare

De exterior si de Interior: Camping, Drumetii, Aventura, Alpinism, ciclism, Călătorie, Grădină, Punte, Campus, Parcare, Curte. SINGUR HAMAC Cumpara Sfaturi Utile

1. Cum de a urmări pachetul meu?

Vom păstra urmărire pachet și se lasă mesaje despre pachetul de stare pentru tine.

2. Este acolo orice fiscale personalizate?

Vom declara valoarea minimă, pentru a evita taxe vamale de obicei. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi personalizate taxa care ar fi plătită de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

3. En-gros, Personalizate Prodcuts și Picătură de Transport maritim sunt ambele Disponibile cu noi.

Pentru clienții en-gros, va oferim o reducere sau curierat rapid care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru Personalizate Clienților, vă rugăm să ne contactați prin intermediul nostru de E-mail: admin la leisureoffer dot com pentru a obține un citat.

Pentru picătură de transport maritim, putem livra bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

4. Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Vă rugăm să lăsați mesaje de la noi, vom extinde proteja de timp pentru a proteja banii în siguranță.

5. Despre diferenta de culoare.

Vă rugăm să rețineți că monitoare diferite au culori diferite de prezentare. Acolo poate fi un pic diferit atunci când primiți produsele.

6. După ce a primit coletul în 7 zile, putem accepta să se întoarcă înapoi și să restituie fără nici un motiv.

7. Atunci când primiți coletul, în scopul de a proteja interesele dumneavoastră, asigurați-vă că pentru a trage video de la deschiderea coletului, deci, dacă elementul este pierdut sau ambalajul aspectul este deteriorat, cumpărătorul poate oferi dovezi la timp.Dacă nu se poate asigura deschiderea coletului video , nu vom întreprinde nici o responsabilitate pentru ea.

8. Despre ambalaj exterior, garantam produsele sunt 100% originale , dar avem dreptul să-l modifice, astfel încât aspectul și de ambalare design poate fi schimbat fără o notificare prealabilă, în același timp, avem, de asemenea, nu va întreprinde nici o responsabilitate.

9.Odată ce comanda a fost confirmată asta înseamnă că toți termenii și condițiile menționate mai sus au fost de acord.

10.Pachetul Rupt

Internațional de transport poate deteriora și zdrobi pachetului, dacă există daune semne vă rugăm să nu semneze pentru ea.

11.Cumpărători Ruși

Politica rusă , vă rugăm să confirmați numele tău complet .

12. Mod De Transport Maritim

Nostru default logistica este E-pachete.

13. Timpul De Procesare

De trei zile, concediu amâna în mod automat

14. Pe timp de Livrare 60 de zile

Lungă interne de transport este afectată de o mulțime de evenimente neașteptate, în cazul în care produsele nu ajung în 60 zile, vă rugăm să ne anunțați pentru a prelungi durata de protecție sau de restituire a plății.

RON24.29 RON47.62

Distribuiti

Hamac De Gradina, în Aer Liber, Hamac, Hang Pat, Ieftine Hamac De Gradina, De înaltă Calitate în Aer Liber, Hamac, China închide Pat Furnizori.

Uz General Mobilier De Exterior
Opțiuni De Culoare Royal Albastru+Albastru; Rosu+Gri Inchis; Cămilă+Verde Inchis, Portocaliu+Gri
curele 300 CM X2pcs; 118" X2pcs
Model Amestecat Culoare Solidă
Utilizare De Exterior Si De Interior
Grupa De Vârstă Adulți
Material 210T Parasuta Nailon, Carabiniere de Oțel, Nailon Puternic Curele
Dimensiune Two-person
Total Pachet Dublu De Pliere Hamacul*1+Curele*2+ Carabină*2
Corzi 300 CM X2pcs; 118" X2pcs
Hamac Pliabil Dimensiune 23X13 CM / 9"X5"
Numărul De Model HDI9-211
Nume De Brand Acehmks
Caracteristică Cu Pliere Husa, Usor, Portabil, Ușor de configurat, Puternic și în condiții de Siguranță
Tip Hamac
Stil În Aer Liber Lesiure
Hamac Deschide Dimensiunea 300X200 CM /118"X79"
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 13cm x 13cm x 23cm (5.12in x 5.12in x 9.06in)
Greutate Pachet 0.9kg (1.98lb.)
Cauta