3 Recenzii SKU: b1289

Cel mai bun de Promovare 10buc/lot cu Tantal SMD Polimer Condensatoare 2R5TPE330M9 2.5 V 330UF POSCAP Polimer Capacitate

In stoc


Descriere:

Tip produs: Condensatoare cu Tantal - SMD Polimeri

Capacitate: 330 uF

Tensiune Nominală: 2,5 V

Toleranță: 20%

ESR: 9 mOhms

Shell cod - în: 2917

Shell cod - mm: 7343

Producător Stoc Nr .: D2E Caz

Gama de temperatura de operare: - 55 C la + 105 C

Pachet / Caz: 2917 (7343 metric)

Shell lungime: 7,3 mm

Locuințe lățime: 4.3 mm

Factor de pierdere DF: 10

Curent de scurgere: 82.5 uA

Ambalaj: Rola

Produs: cu Tantal Polimer Organic Low ESR

Unda de curent: 3.9 a

Serie: TPE

Fabrica Cantitatea: 3000

Încetarea Tip: SMD / SMT

Denumire comercială: POSCAP

Tensiunea nominala DC: 2.5 V

Caracteristici:

De înaltă securitate

Ca electrolit nu conține atomi de oxigen, scurt-circuit apare atunci când în comparație cu utilizarea de dioxid de mangan electrolitic POSCAP nu este ușor să ardă în comparație cu o mai mare securitate.

Low ESR și cu impedanță redusă

Mare conductivitate de POSCAP realizează low ESR și joasă impedanță, cu o impedanță de 1/3 până la 1/10 față de celelalte condensatoare de aceeași capacitate.

Caracteristici excelente de temperatura

Conductivitatea electrică din polimer conductor electrolitic folosit pentru POSCAP este mic, astfel încât VSH este în mod substanțial liber de temperatura.

Speranta de viata mai mare

Deoarece electrolitul este vindecat de polimer, are o viață lungă. Stabilitatea termică a electrolitului nu apare ca soluție electrolitică de soluție electrolitică. POSCAP, la temperatura ambiantă de 105 ° C și de tensiunea nominală, 10000 ore de temperaturi ridicate testul de sarcină a arătat că VSH și capacitatea de caracteristicile de schimbare este foarte mic.

Excelent abilitatea de vindecare

Materia organică din polimer conductor material este descompus termic și izolate, la o temperatură scăzută de 300 ° C comparativ cu dioxid de mangan substanță anorganică. Prin urmare, în faza premergătoare de scurtcircuit, care este, fluxurile de curent prin electrodul pozitiv suprafață de oxidare a stratului izolator de Joule căldură, în strat de oxid de mic izolare nu este suficientă pentru a forma un polimer conductor strat de izolare, împiedică curentul prin auto-vindecare efect de reparare. Excelente de auto-vindecare capacitatea de a reduce pe termen scurt-circuit factori, pentru a se obține o înaltă fiabilitate în peste impact actual, impactul actual garantat la 20A.

Rezistență la temperaturi ridicate

Polimeri de materiale, rezistenta la temperaturi ridicate, poate conduce la plumb reflow cerințele de temperatură.

Linie de design ar trebui să fie remarcat faptul că POSCAP este un polar condensator, tensiune inversă va produce scurgeri de curent crește sau scurt-circuit. În plus, POSCAP chiar și în caietul de sarcini, prevederile din condițiile de reîncadrare, după sudare curent de scurgere poate deveni, de asemenea, mai mare. Temperatura ridicată nici o sarcină ciclu de testare, care nu se aplică tensiune, provoacă, de asemenea, la curent de scurgere pentru a crește. Prin urmare, este interzisă pentru a preveni înaltă impedanță de linie, linie de cuplare, calendarul linie, și curent de scurgere de la a provoca o mare influență linie, seria circuit depășește tensiunea nominală de utilizare.

POSCAP deși ridicat de securitate, dar din cauza incapacității acesteia de modul de scurt-circuit, astfel încât, în caz de scurt-circuit va apărea după căldură și fum, fum de timp, din cauza scurt-circuit condiții pentru câteva secunde sau minute, design pentru a face scurt Pe linie de protectie funcționează în acest moment. Potrivit pentru camere digitale, DVD playere, calculatoare personale, sisteme de navigație, Hdd-uri, telefoane mobile, diverse filtre de zgomot realizarea terminal mașini și pliabil drum condensatoare.

Ambalate Incluse:

10buc x 330 uF Condensatoare cu Tantal

RON11.26 RON17.90

Distribuiti

Condensatori De Polimer, 2r5tpe330m9 2.5 V 330uf, Polimer Condensator Cu Tantal, Ieftine Condensatori De Polimer, De înaltă Calitate 2r5tpe330m9 2.5 V 330uf, China Polimer Condensator Cu Tantal Furnizori.

Nume De Brand TMOEC
Numărul De Model 330 uF Condensatoare cu Tantal
Tip condensator cu tantal
Temperatura De Operare Standard
Structura Fix Condensator
Tip Ambalaj prin gaura
culoare Negru
Cerere Scop General
Tensiune Nominală 2.5 V
Dimensiunea Pachetului 8cm x 1cm x 1cm (3.15in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.023kg (0.05lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Cauta