0 Recenzii SKU: b990

Cel mai bun de Vânzare Turmalina Încălzire Saltea de dormit Ocru Perna de pe Canapea Departe Infraroșu Termic Ocru Mat pentru un somn bun 50*150CM

In stoc


Cel mai bun de Vânzare Turmalina Încălzire Saltea de dormit Ocru Perna de pe Canapea Departe Infraroșu Termic Ocru Mat pentru un somn bun 50*150CM

Vânzare fierbinte!!

Articole similare: ( plug Noastre este de Două plane ace, dacă acesta nu poate fi folosit în țara dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați sau să lăsați un mesaj pentru a obține un Plug converter (standard European sau standard Britanic plug).) Cadou gratuit (vă Rugăm să lăsați un mesaj care elementul de Ochi Acoperirea de care ai nevoie, sau va vom trimite NR.1/Negru)

Fotografii de încălzire jad perna 50X150CM

Jade Introducere

Jade este bogat în oligoelemente. Se poate elibera sănătos departe infraroșu, scut statice și undelor electromagnetice radialization.Jade, de asemenea, produce ioni negativi care încurajează metabolismul celulelor. Jade oameni sub îngrijire medicală specială și are o temperatură scăzută valoare a caracteristicilor fizice ale medicinii Chineze și susținută de primul picior cooler temperaturetheory, dezvoltat de sănătate jad pernă.

Timp de secole, Chinezii au folosit jad ca o perna. Mai devreme de jad perne au fost sculptate în blocuri de jad, cu o adâncitură pentru cap. Acum vă puteți bucura de beneficiile pentru sănătate și frumusețe de dormit pe jade cu comoditatea de un jad de pernă.

Beneficii sanatoase de încălzire perna de jad

1) Eliberarea de departe infraroșu, scut statice și undelor electromagnetice radialization

2) Relaxați-vă creierul tău, sănătoase Naturale de jad perna face memove oboseala creierului,regleaza functionarea sistemului nervos

3) pentru a Îmbunătăți circulația sângelui, sănătoase Naturale de jad perna poate pe deplin a îmbunătăți alimentarea cu oxigen la creier și cap.gât,umăr

micro-circulația elimina .deșeurile metabolice din celulele creierului.

4) Ajuta la somn, de aprovizionare la creier.calma nervii, pentru a îmbunătăți calitatea somnului.

Safyt Ușor de a utiliza perna de Jad

1. Controler de temperatură și un corp de încălzire mufe.

o. Controlul temperaturii priză și mufă de conectare este în loc, corp de încălzire este bine introdus.

b. Conectat la controler de temperatura de încălzire și de corp după ce a introdus o sursă de alimentare.

2. Controlul temperaturii ștecherul este introdus în priză.

3. Deschide termostatul comuta, setați temperatura dorită, pentru germaniu terapia de piatră.

4. După utilizare, opriți temperatura comutator de control, și apoi trageți de ștecher.

Potrivit pentru cine să utilizați:

1, Biroul personalul

2, Semi-oameni în vârstă

3, muncitor

4. De conducere pentru o lungă perioadă de timp

Pachet:

Transportul si taxele vamale

Oferim transport gratuit prin china post air mail,de obicei, durează 10~60 de zile lucrătoare.Uneori, vamale sau de vreme problemă,aceasta va fi amânată câteva zile. Dacă sunt urgente vă rugăm să folosiți EMS, DHL SAU FEDEX, dar trebuie să plătească un cost suplimentar

În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.

1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat!

3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

5. Vă rugăm să alegeți metoda de livrare pe care cel mai potrivit pentru tine. Vom livra prin modul în care alege. Dacă pachetul nu poate fi deliveried din cauza cumpărătorului motiv(inclusiv refuzul de a semna), cumpărătorul ar trebui să permită tuturor cost suplimentar!

Reveni

1.Acest produs este acoperit de o garanție de un an. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau returna in 7 zile.

2. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile. Cumpărători este responsabil pentru trimiterea și întorcându-se costul de transport maritim .

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur.

Feedback-ul

1. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

RON822.16 RON1 126.24

Distribuiti

Pentru Somn, Bun De Dormit, Saltea De Dormit, Ieftine Pentru Somn, De înaltă Calitate, Bun De Dormit, China Saltea De Dormit Furnizori.

Dimensiune 50*150CM
Tip De Element Somn Si Sforait
Material PU piele
modul de lucru Ochi De Acoperire
Numărul De Model LHM-YLS23
Tip Bun de dormit perna
Greutate Pachet 7.2kg (15.87lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 55cm x 75cm x 15cm (21.65in x 29.53in x 5.91in)
Cauta