2 Recenzii SKU: b308

CNSPEED 3" inch 76mm Dublu de Evacuare al Supapei de Comandă Cu Control de la Distanță Masina Electrica Supapa de Evacuare Tăiate out Decupaj kit Y Pipe

In stoc


3" inch 76mm Dublu de Evacuare al Supapei de Comandă Cu Control de la Distanță Masina Inoxidabil Electric Supapa de Evacuare Tăiate out Electrice de Evacuare Decupaj kit descriere Produs Caracteristici: Universal Montarea Aplicații pentru Mașini cu 3" de admisie a Țevilor de Eșapament. Acestea Pot Fi Plasate Oriunde După Cap. Ușor de Operat, La simpla Apăsare a unui Buton. Controlate Electric Supapele De Evacuare Ieșire. Poate Fi Deschis Și Închis Din Interiorul Masinii Cu Clapa De Un Comutator. Control Al Volumului Și De Control Al Fluxului. Conducte sunt Realizate De Înaltă Calitate și Greutate de Lumină din Oțel Inoxidabil. Electric Decupaj Este Fabricat De Înaltă Qliaty și Lumină Greutate CNC de Prelucrat 6061 Aluminiu de Aeronave. Vreme dovadă de cabluri de Înaltă electric cu cuplu motor de viteze fabricate special pentru a rezista la temperaturi ridicate și vibrații de înaltă mediu Pachet inclusiv: 2 X Electric de Evacuare Taie Trusa cu Unelte Acționate cu Motor 2 X din Oțel Inoxidabil Y-pipe 2 X 60 de Grade din Oțel Inoxidabil Cot Basculante Conducta 1 X control de la Distanță comutator (nu includ baterie) 1 X 2M Controlul Fasciculului de Cabluri 1 X 3M Extensia de Cabluri 2 X Flanșă Adaptor 2 X din Oțel Inoxidabil V-Banda de Prindere 4 X Flanșă, Garnituri 6 X Șuruburile de fixare cu Șaibe și Piulițe 1 X DC Power Splitter Cablu de 1 mascul la 2 femele de 7. Întrebări frecvente și soluții:

Q1: atunci când apăsați " ON " sau "OFF", evacuare decupaj nu funcționează sau caseta de control nu face un sunet.

1.Alimentare de eroare. Pentru a verifica dacă lampa se aprinde. Corect de alimentare este de 12V DC.

2.Bateria telecomenzii este descărcată.Dacă lumina clipește sau este întuneric, trebuie să înlocuiți bateria.

3.Linia de comandă kit-ul este rău, vă rugăm să contactați vânzătorul să-l schimbe.

Q2: atunci când apăsați " ON " sau "OFF", cutia de control se poate face un sunet, de asemenea, puteți auzi motorul este de lucru , dar decupaj poate nu complet deschis sau complet închis.

1.Motorul de viteze este rău, vă rugăm să contactați vânzătorul să-l schimbe.

T3: atunci când apăsați " ON " sau "OFF", veți găsi decupaj poate deschide, dar nu se poate inchide sau se poate închide, dar nu poate deschide. Sau ați găsit doar un singur releu poate face un sunet.

1.Bateria telecomenzii este descărcată Atenție:

Pentru a evita locked-rotor de motor, vă rugăm să nu țineți apăsat pe butonul lungă perioadă de timp. Frecvent locked-rotor va afecta viața de motor de viteze. Este nevoie doar de 2-3 secunde la complet deschis sau complet închis.

RON366.83 RON386.14

Distribuiti

Supapă Electrică, Supapa Y, Supapa De Control, Ieftine Supapei Electrice, De înaltă Calitate Valve Y, China A Supapei De Control A Furnizorilor.

SKU YC101053-3
Nume De Brand CNSPEED
Material 3 inch electrice de evacuare decupaj kit
Numărul De Model 3 inch electrice de evacuare decupaj kit
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 25cm (11.81in x 11.81in x 9.84in)
Greutate Pachet 8.0kg (17.64lb.)
Tip De Unitate Set
Cauta