3 Recenzii SKU: b407

Electronic Indicator cu Cadran Micrometri Grosime Ecartament de un Metru, Micrometru Digital de Instrumente de Măsură de Achiziție de Date USB Dispozitiv Adaptor

In stoc


Electronic Indicator cu Cadran Micrometri Grosime Ecartament de un Metru Digital de Afișare Instrumente de Măsurare, Achiziție de Date USB Dispozitiv Adaptor

Descriere:

1.Produsul este un dispozitiv de achizitie de date și principalele sale caracteristici sunt că pot fi folosite în mod direct și multi-format. Între timp , introducerea de date este folosit de un software de calcul tabelar, cum ar fi EXCEL.

2. Acesta este utilizat pentru a Colecta Electronice Instrument de Măsurare a datelor și poate introduce datele măsurate prin USB în simularea mod de a folosi tastatura.

3. Se poate alege două formate de afișare ( micrometru:0.001 și percentila:0.01 )Prin deplasarea comutatorului.

4. După introducerea datelor ,Tab sau Enter poate fi Comutat prin apăsarea colectarea butonul instantaneu.

5.Datele pot fi colectate prin adăugarea de pedală de picior.

6. Produsul nu trebuie să instalați driverele USB și dedicat de achiziție de date software-ul. Conectați PC-ul și interfață USB pentru a utiliza măsurători, inclusiv o varietate de electronice, șublere digitale, ecartament înălțime, micrometru digital , digital, dial ecartament și alte produse pe care compania noastra de produse.

Pachetul Inclus:

1*USB Dispozitiv de Achizitie de Date Adaptor

Livrare:

Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Garanție Și Întreținere:

Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Cel Mai Important!!!

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

RON182.97 RON201.07

Distribuiti

Indicator Cu Cadran, Electronic Indicator Cu Cadran, Indicator Cu Cadran, Ieftine Indicator Cu Cadran, De înaltă Calitate Electronice Indicator Cu Cadran, China Indicator Cu Cadran Furnizori.

Indicator Cu Cadran Stil Vertical
Tip Display Digital
Max Gama De Măsurare 10mm & Sub
Numărul De Model 00562
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Nume De Brand syntek
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 16cm x 12cm x 5cm (6.30in x 4.72in x 1.97in)
Cauta