0 Recenzii SKU: b959

Fierbinte de Vânzare,Pentru YAMAHA 2009 2010 2011 YZF-R YZF R1 YZFR1 09 10 11 YZF 1000 alb caroserie Motocicleta carenajele (de turnare prin Injecție)

In stoc


Pentru Yamaha YZF R1 2009-2011 Motocicleta Carenajele Set Complet de Motociclete Carenajele /Biciclete de Sport a Caroseriilor Material: de Înaltă Calitate Plastic ABS,Fabricat Folosind Ediția Originală Tehnologie de Turnare prin Injecție Brand: Pentru Yamaha DESCRIERE: Pentru Yamaha YZF R1 Motocicleta Carenajele Pentru Yamaha YZF R1 Motocicleta a Caroseriilor Pentru Yamaha YZF R1Sport Biciclete kituri de Corp, se Potriveste Pentru Yamaha YZF R1 Ani:2009,2010,2011 Detalii: .21 Piese .Pre-Forate pentru Montarea de Precizie .Include Scut Termic Tehnologia .De Înaltă Calitate Vopsea De Locuri De Muncă .Include acces gratuit la Parbriz .Include o jumătate de capacul rezervorului .Nu include: rezervor Plin capacul și Capacul banchetei din Spate Glugă,dacă aveți nevoie de ele,contactați-ne.

Dacă ai nevoie de Universal Motocicleta Carenaj Șuruburi Șuruburi Kit ,

- Despre noi -

Suntem Locație În GuangZhou, Cel Mai Mare Accesoriu De Piață În China. 90% din piese moto de vânzare sunt venit de pe această piață! Nu suntem re-vânzător, toate Produsele noastre kituri vin din fabrica direct! Controlul nostru de calitate este de neegalat.

Suntem cea mai mare motocicleta carenaj fabrici,Multe internațională piese de motociclete dealeri pentru a coopera cu noi.În fapt, EBAY si multe alte online store carenajele sunt venit din fabrica(sau copie sua). Nostru BestsellerUniversal.news nume magazin: shopping2cheap

Personalizat Carenajele:

Putem Furniza Personalizate Carenaj(Include Curse carenaje) serviciul de la orice tip de motocicleta carenaj. Putem face orice Autocolante pe carenaj, dacă aveți această cerință, vă rugăm să ne feedback-ul. În caz contrar,vom urmări imagini de online show la producție, acest serviciu este gratuit.

Unele Carenaj kituri nu include capacul Rezervorului + capacul din Spate ,Dar dacă aveți nevoie de ele,vă rugăm să ne contactați

Locuri de Muncă vopsea: Suntem de Înaltă Calitate Vopsea de locuri de Muncă,dacă aveți nevoie de gol nevopsite carenaj va fi mai ieftin. Facem color(proiectare) este foarte aproape de imagini on-line, dar nu poate fi exact la fel (non-OEM) ,Toate de piață sunt de așa natură; va putem trimite poze pentru a confirma înainte de expediere, dacă avem nevoie de acest lucru,Ordinea și feedback-ul la noi.

De turnare prin injecție: 100% montarea, de înaltă Calitate ABS Plastic,Mai scumpe de Compresie Mucegai: de Brand nou aftermarket Carenaj (non-OEM), 93% aceeași echipare originala carenaj, Poate că trebuie să facă unele ajustări, astfel încât acesta poate fi instalat perfect , Am recomandările te duci la motociclete profesional atelier de reparații pentru a instala carenaj kit.

Transport:

Am aproape poate livra la orice adresă din lume,Ca și pentru metoda de transport maritim, puteți alege sau Feedback-ul cu metoda de transport maritim, atunci când plasați comanda on-line.

Aceasta va dura ceva timp pentru producție,Comenzile vor fi expediate dupa 7-20 zile lucrătoare de când am primit plata.

NOTE: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului,Tot piața este astfel; Dacă aveți nevoie de "Comercial Invoice.xls" pentru vămuire,vă Rugăm să ne contactați,Vom trimite la tine, Dacă refuză să plătească toate taxele, Că bunurile de retur sau alta, trebuie să compenseze toate pierderile

Feedback-ul:

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problema, Spune-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul, în caz Contrar,va intra nepoftit cumpărătorului lista neagră

RON1 753.92 RON1 846.24

Distribuiti

R1 Yamaha De Vanzare, Vanzare Ramă Foto Digitală, Vanzare Rimel, Ieftin Yamaha R1 Vânzare, De înaltă Calitate De Vânzare Ramă Foto Digitală, China Vanzare Rimel Furnizori.

Tip De Material De înaltă Calitate ABS Plastic
Lățime Produs 23inch
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Numele Modelului YZF R1
Nume De Brand ROKALAM
Articol Greutate 12kg
Motobike Face Yamaha
Element De Lungime 33inch
Înălțime Element 55inch
calitate Mare
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 47cm x 47cm x 60cm (18.50in x 18.50in x 23.62in)
Greutate Pachet 12.0kg (26.46lb.)
Cauta