0 Recenzii SKU: b194

HUBBELL HBL8215C 15AMP 125VOLT IEC Conector

In stoc


Element Stare: nou fara ambalaj de vânzare cu amănuntul.

Ceea ce este în pachet:

HUBBELL HBL8215C 15AMP 125VOLT IEC Conector

Această metodă de plată este special pentru client Angro.

Taxele de Import impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a astepta.

Tot din punctul nostru vor fi expediate prin EMS express sau inregistreaza-te de colete.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.

Vă rugăm să rețineți: Acest produs este livrat din china a elementului va fi livrat în termen de 3 până la 10 zile, după care îl plătiți.

De obicei, va dura aproximativ 7 la 15 zile la cele mai multe dintre țările de primire.

De transport maritim internațional necesită mai complicat de transport proceduri, cum ar fi ambele țări vamale . probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

Deci, dacă pentru acest post vă rugăm să ne dea 5 stele pentru transport maritim și de manipulare timpul ne va livra elementul în termen de 3 zile .

Orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă Vom oferi un răspuns în termen de 1 zi lucratoare

Dacă elementul este defect, vă rog să mă anunțați în termen de 5 zile de la primirea produselor .Elementul va fi returnat starea inițială în scopul de a obține rambursarea și înlocuit . Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport, atunci când de transport maritim de produse.

Feedback-ul este foarte important pentru noi. vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice litigii te rog da-mi o oportunitate de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

RON2 123.78

Distribuiti

Conectați, Ieftine Conecta, HUBBELL HBL8215C 15AMP 125VOLT IEC Conector.

Tip De Element Adaptor
Pachet No
Nume De Brand lunashops
Dimensiune 3.5mm
culoare Aur
Numărul De Model Adaptor
Greutate Pachet 7.0kg (15.43lb.)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Cauta