0 Recenzii SKU: b362

Kisstyle Moda Tamako Market Tamako Kitashirakawa Uniformă PENTRU Îmbrăcăminte Cosplay Costum,Personalizate Acceptate

In stoc


Despre NOI: Aceasta este PENTRU Furnizor Profesionist.Va oferim en-gros și cu amănuntul la nivel mondial. Dacă sunteți un angrosist,puteți încerca să ne contactați atunci când aveți nevoie de mai mult. Dacă sunteți un comerciant cu amănuntul,puteți încerca pentru a ne contacta cu privire la mai multe detalii de transport maritim.

"One Size" Buton pentru Personalizat Dacă sunteți un cumpărător interesat,puteți încerca să contactați-ne pentru mai multe cereri.

Atunci când personalizate(pentru adulți sau Copii) este necesar: Dacă S ize Diagramă POATE să NU se potrivească bine,ple ase consi der unei dimensiuni personalizate. PERSONALIZATE: puteți trimite-ne de mărimea voastră de date,inclusiv inaltime,greutate,umeri,bust,talie,sold.etc . Personalizate pentru Bărbat/Femeie/Copil va fi o problema!

"One Size" Buton pentru Personalizat

De remarcat: Dacă dimensiunea este un foarte foarte mare stil,vă rugăm să încercați să ne contactați înainte de a comanda.Multumesc.

RON289.57 RON321.74

Distribuiti

De Cosplay, Costume Copii, Producatoare De Bijuterii, Cosplay Costum Femei, Ieftine De Cosplay, Costume Copii, De înaltă Calitate, Producatoare De Bijuterii, China Cosplay Costum Femei Furnizori.

Gen Femei
Dimensiune XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXS, One Size
Numele Departamentului Adult
Componente Întregul Set
Utilizare Specială Costume & Accesorii
Caractere Personaj De Desene Animate, Costume
Numărul De Model Kisstyle
Tip De Sursă Anime
Material Tesatura
Sursa Puterile Axei Hetalia
Tip De Element Costume
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 8cm (13.78in x 9.84in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Cauta