1 Recenzii SKU: b907

Livrare gratuita 100 buc N11/32 săgeată din lemn nock pentru săgeată de vânătoare, tir cu arcul exterior diverse culori

In stoc


Bine ati venit la magazinul meu

11/32 # Săgeată Nock

Informații

Locul de Origine: Guangdong China (Continentală)

Pentru arborele: O. D.:9mm

Material : PC puternic

Culoare:Negru, Alb, Galben, roz

Greutate:0,4 G(10Grains)

Notă :1)100buc /Lot

2)Există 4 culori pentru alegere.Vă rugăm să ne informați ce culoare vrei.Fără confirmaion,de culoare aleatorii de vane va fi deliveried.Vă mulțumesc!

Acum transport Gratuit pentru toată lumea!

Timpul efectiv depinde de cumpărător locale oficiului vamal și POST-serviciu de BIROU.

Vom Accepta ESCROW ȘI T/T de plată.De plată trebuie să fie dat în 5 zile după acțiunea s-a încheiat. Tot nu plăti ofertanții vor duce la un non-plată a cumpărătorului de alertă de la Ebay și feedback-ul negativ de la vânzător

Prejudiciul marfa este returnată în primele 10 zile ale achiziționate de Transport maritim și de Manipulare nu sunt rambursabile. Livrare gratuita produse, costul de transport maritim (35%*prețul de vânzare) nu sunt rambursabile.

Suntem orignal fabricarea,ODM servicii oferite.Ne-ar bun venit la angrosist și detailist,Ai putea cumpăra produsele noastre și să vândă apoi în club local,magazin,online,etc. Eu va oferim cel mai bun pret en-gros la tine. vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Voi fi fericit pentru a răspunde într-o chestiune în timp util. dacă doriți să ridicata cantitate mare de elemente,eu vă va oferi cel mai mic preț.

Dacă există orice probleme după primirea mărfurilor,vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva aceasta !Feedback-ul înseamnă mult pentru noi!Vă mulțumesc!

RON51.49 RON128.71

Distribuiti

Nocks, Ieftine Nocks, Livrare Gratuita 100 Buc N11/32 Săgeată Din Lemn Nock Pentru Săgeată De Vânătoare, Tir Cu Arcul Exterior Diverse Culori.

Numărul De Model N11/32nock
Tip Arcul Și Săgeata Set
Nume De Brand ELONG ÎN AER LIBER
Utilizarea Vânătoare
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 8cm x 3cm (5.91in x 3.15in x 1.18in)
Cauta