0 Recenzii SKU: b341

Opera de arta Bărbați Samurai Soare, Copaci, Frunze Pălărie de Matase Arta Poster Gigant Decor Acasă Pictura 11x20 30x54 Inci Neînrămate Transport Gratuit

In stoc


1. Poster material vom folosi este de înaltă calitate pânză de mătase, cu textură fină și netedă suprafață. Este foarte subtire, nu rezistent la apa (Un pic de apa nu poate atinge, dacă vă spălați-vă pe mâini, vă rog, așteptați complet uscat) , dar poate fi păstrat pentru o lungă perioadă de timp.

2. Postere din greu tub de plastic, vom începe să-și îndeplinească scopul în Următoarea zi lucrătoare, poate dura 2-3 zile lucrătoare expediate(O zi de afaceri nu include Chineză de sărbătorile legale, zilele de sâmbătă sau duminică).

3. Pentru a se asigura că primiți produsele noastre fără probleme, vă rugăm să furnizați corect adresa de livrare si numele destinatarului , odată ce mărfurile de livrare nu va fi capabil de a schimba adresa.

4. Toate articolele mele sunt de calitate premium. dar, imprimate, poster arată diferit de imaginile de pe ecran,După culoare afișate pe fiecare dispozitiv pot fi diferite de culorile reale ale produselor pot arata un pic diferit de imagine, veți vedea,acest lucru este absolut normal,dacă nu puteți accepta acest lucru,vă rugăm să nu plasați comanda.

Atenție !!! Aceasta este o imprimare fără chenar, deci nu se poate monta și ar trebui să fie lipite pe perete, în Cazul în care aveți nevoie pentru a instala, puteți să ne contactați și vom sta de frontieră.

RON21.20 RON24.09

Distribuiti

Pictura Decorativa, Poster Gigant, Samurai Opera De Arta, Ieftine Pictura Decorativa, De înaltă Calitate Poster Gigant, China Samurai Opera De Arta Furnizori.

Decor Decor De Perete Decor Acasă Casa Dormitor Sufragerie Cadou ...
Stil Rezumat
Numărul De Model SU-05-034
Baza De Sprijin tesatura de matase pânză
original No
Subiecte pictura de arta
Cadru No
Dimensiune 11x20 16x29 20x36 24x43 30x54 Inches
Modul cadru Neînrămate
Dimensiune (Inch) 11x20, 16x29, 20x36, 24x43, 30x54
Caligrafie și pictură tip Poster
Material Mătase
Mediu Cerneală de înaltă calitate
Forma dreptunghi
Nume De Brand FOOCAME
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Tip Poster
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 60cm x 4cm x 4cm (23.62in x 1.57in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Cauta