2 Recenzii SKU: b925

Rezistent la apa de Ridicare Macara 4Ways SUS/JOS/EST/VEST Direcții de Control de la Distanță COB-62 Buton Comutator Pandantiv Stația de Control

In stoc


Rezistent la apa de Ridicare Macara 4Ways SUS/JOS/EST/VEST Direcții Industriale de Control de la Distanță COB62 COB-62 Buton Comutator AC250/500V

COB serie butonul de switch-uri utilizate pentru AC 50 Hz, tensiunea nominală sub 500V și curent nominal de mai jos 15A din exterior, zapada, praful de mediu sistemul de control al circuitului, cum ar fi controlul de la distanță electric de ridicare cu macaraua și de ridicare electric, etc. Cu controlul total comutatorul de alimentare și începe să-butoane de oprire.

Funcția

Controlul de la distanță al start-stop mașinile electrice, utilizate pe scară largă în echipamente mecanice, electrice ridicare și utilaje textile.

Caracteristici

1. frumos aspectul, structura rezonabile

2. rezistență mecanică ridicată, să fie capabil să suporte impactul,cu comutator de oprire de urgență și mecanice de blocare, în condiții de siguranță și de încredere.

3. capacitate mare de contactor și durată lungă de viață.

4. cu o singură mână operație de sprijinire, de lumină și la îndemână.

Structura

Butonul de Control compusă de coajă și multi butonul de switch-uri. Coajă de turnare prin Injecție de plastic. Buton cap adoptă aparentă de direcție, nu ușor de purtat. Contact utilizează standard de argint contactor, bună conductivitate. Întrerupător oprire de urgență resetează butonul de control după mișcare de rotație sau, manipula butonul de resetat automat.

operațiunea de mediu

înălțimea deasupra nivelului mării 2000m

aer comparative umiditate 90%

nivel de protecție IP65

Principalii parametrii tehnici

Caietul de sarcini:

Butoane: 4 Moduri: De Sus În Jos De East West Ridicare Macara

Târziu de Tensiune si Curent: AC 250V, 5A; 500V AC 2A

RON10.18

Distribuiti

Ridicare Tipuri, Ridicare Lift, Ridicare Pandantiv, Ieftine De Ridicare Tipuri, De înaltă Calitate De Ridicare Lift, China Ridicare Pandantiv Furnizorilor.

Garanție /
Numărul De Model COB-62 de Ridicare Macara
transport Oferim picătură de transport maritim
Tip Comutator Comutator Buton
Tip De Element Switch-uri
certificare CCC
comanda mini O bucată de ridicare macara
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Cauta