0 Recenzii SKU: b335

Temperatura audio DAC/căști /preamp exacte CNC șasiu din aluminiu/caz /cabina de BZ3306E

In stoc


Toate găurile pentru picioare de șasiu nu au fost deschise ,în scopul pentru design-ul

exterior dimensiuni :330width *61.5 înălțime *228depth,

interanl dimensiune :294width*48height*206depth

proccessing pentru suface : sablare cu nisip de argint

grosimea panoului frontal :10 MM

grosimea panoului din spate este de 3mm

grosime panouri laterale sunt 12mm

grosimea de sus și de jos panourile sunt 5mm

piese de schimb : o priză de putere , două pc-uri 30mm aluminmu manere ,picioare de cauciuc-un set(cu excepția potențiometru,priză de căști rotunde ,comutator )

Clienții internaționali - vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul up - nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport. Vă rugăm să păstrați legătura cu compania de transport maritim după plasarea comenzilor,dacă parcelele au întors în China,din cauza companiei de transport maritim nu ar putea contacta cu succes ,sau livra colete pentru tine, fără succes ,costul de transport nu vor fi returnate la tine.pentru compania de transport maritim nu ne întoarce de transport maritim de plată,vă rugăm să înțelegeți pentru acest lucru.

RON114.23 RON142.79

Distribuiti

Audio Dac, Temperatura Audio Dac, șasiul Din Aluminiu, Audio Ieftin Dac, De înaltă Calitate Briza Audio Dac, China șasiul Din Aluminiu, Furnizori.

Putere Maximă Per Canal 25w
Pachet Da
Nume De Brand asta audio
Canale 2 (2.0)
Numărul De Model 3306
Greutate Pachet 4.0kg (8.82lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 55cm x 45cm x 20cm (21.65in x 17.72in x 7.87in)
Cauta