5 Recenzii SKU: b1068

WALFOS non stick rezistent la căldură FDA lingura de silicon de gătit polonic de supa bucătărie polonic

In stoc


Notă!!! Multi vanzatori de pe BestsellerUniversal.news utilizarea fals material de silicon pentru a copia WALFOS produse recent. ne-au dat in judecata acum. Fals material silicon este toxic și rău pentru sănătatea noastră,nu se poate atinge direct de alimente.

Original WALFOS eticheta Toate WALFOS produse va h ave Original WALFOS eticheta din ambalajul.Dacă nu-l găsești în ambalaj, produsul este fals!!! Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați dacă găsiți fals WALFOS produs de pe BestsellerUniversal.news.

Alimente Grad Silicon

Toate Originale WALFOS Brand sunt produse de Calitate Alimentară , fara miros , BPA Free de înaltă calitate platinum material silicon, nu ieftin TPR cauciuc sau material.

Nostru silicon material este același ca silicon copil suzeta ! De ce folosim acest silicon de înaltă calitate? Pentru că este sigur pentru oameni să-l folosească în cuptor, frigider și sănătatea noastră. Sper dragostea de familie și bucurați-vă de WALFOS din silicon de înaltă calitate a produsului.

Rapid de transport maritim!!! ----- Descriere produs: -Top-Grad de Silicon este Non-Stick, fără BPA, Latex-Free & FDA Certificate de Calitate Alimentară -Extrem de rezistent la căldură - Bucatarie Câștigătorii de gatit/copt ustensile sunt rezistente la căldură, ele pot rezista până la 480° F , fără a afecta calitatea. -Toate Piesele Sport Manere Ergonomice & Margini Flexibile pentru Rapid și Ușor Alimente de Presă-Curatare este simplu si fara efort. Vom folosi numai de igienă și mașină de spălat vase în condiții de siguranță a materialelor. Nu greu pentru a curăța locurile sau riscul de acumularea de bacterii. -Acestea sunt realizate din ultra durabil și silicon sanitar.

Walfos Magazin

RON17.05 RON20.07

Distribuiti

Polonic Bucătărie, Non Stick, Silicon Polonic, Ieftine Polonic De Bucătărie, De înaltă Calitate Non-stick, China Silicon Polonic Furnizori.

Realizate din ultra durable și silicon sanitar
Temperatura -40F la +446F (-40c la +230c)
Numărul De Model ku15008
Tip Gătit Seturi De Scule
certificare Rohs,SGS,FDA,LFGB
Material BPA gratuit 100% Alimente Grad Silicon
Caracteristică EcoEco--Friendly, non-stick durabil,ușor de curățat
Nume De Brand walfos
Greutate Pachet 0.14kg (0.31lb.)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Tip De Unitate bucata
Cauta