2 Recenzii SKU: b810

YJZT 15.5X5.9CM DRAGOSTE POMPIER Vinil Autocolante Auto Fereastră Autocolant Negru/Argintiu Accesorii S8-1396

In stoc


YJZT 15.5X5.9CM DRAGOSTE POMPIER Vinil Autocolante Auto Fereastră Autocolant Negru/Argintiu Accesorii S8-1396

Acest produs este compus din trei par ts.Stratul superior este un mod transparent filmul de transfer, stratul de mijloc este corpul principal, partea de jos este partea de jos filmul.

Pasta de Instrumente: Stofa, Racleta sau Card de Credit. Pasta Pas:

1.Va caroserie curat, și să păstreze mașina corpul uscat.

2.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a lipi poziția și încet paste, paste, în același timp, va rugam sa folositi instrumentele de autocolant decopertarea plat, Până la film au fost dărâmate.

3.Apoi lipiți după repetate decopertarea și apăsând, apoi rupe încet film transparent.

4.Apăsați filmului lacrimal după autocolant, Până plat,nu lasa masina autocolante și nici o separare fizică sau proeminențe.

5.În caz de condiții, poate încălzire moderată, pentru a se asigura că eticheta poate fi mai bine și mai ferm blocat în mașină corpului.

Notă:

Vă rugăm să se spele masina in 2-3 zile, vă mulțumesc! Transport: Nu mai mult de $ 5 de livrare de logistica este Yan Wen .4PX pachet economic (de urmărire nu este disponibil.) Mai mult de 5 dolari pot alege China Post pachet înregistrat (de urmărire disponibile). General de sosire timp de 15-60 de zile Garanție: 1.100% garanții nou bun, cu stare bună . 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul rău sau de a face problema, care nu este util și prietenos. 3. A reveni și de a schimba este disponibil acum. Cumpărătorul trebuie să aibă grijă de returnare comision. Și vă rugăm să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să se întoarcă sau să se schimbe. 4.Vă rugăm să confirmați livrate IMEDIAT atunci când vei ajunge coletul. Dacă încă nu apare nimic pana la ora estimată vă rugăm să ne prelungi timpul :) Despre Noi: 1.Ne vom concentra pe autocolante auto. Pentru că, așa profesionale

RON4.26 RON7.08

Distribuiti

Masina Fereastră Autocolant, Autocolante Negru, Decalcomanii Auto, Masini Ieftine Fereastra Autocolant, Autocolante De Inalta Calitate Negru, China Decalcomanii Auto Furnizori.

culoare negru/argintiu
Articol Diametru 0cm
Ambalare Nu Este Ambalat
Element De Lungime 0cm
Tip De Element Autocolante
Numele Modelului S8-1396
Tip Adeziv Sticker
Tip De Autocolant Autocolante Creative
Nume De Brand YJZT
Tip De Material Vinil
Înălțime Element 5.9cm
categorie Autocolante
design cuvinte
Lățime Produs 15.5cm
Autocolant autocolant auto
Model Alte
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 1cm (9.84in x 7.87in x 0.39in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Cauta